Кенијските марантонци најдобри на 5-тиот Скопски маратон

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, од пред Плоштадот Македонија, го означи стартот на полумаратонската и маратонската трка што се одржа вчера,

Read more

Сообраќаен режим за „Скопски маратон 2011“ во недела

Поради одржување на манифестацијата „Скопски Маратон 2011“ на ден 08. 05. 2011 год. (недела) во периодот од 08,00 до 14,00 часот ќе биде променет

Read more

Последни подготовки пред престојниот Скопски маратон

Утре (петок), 06.05.2011 година, во 11 часот, во Салата за состаноци на кабинетот на градоначалникот на Град Скопје, ќе се одржи конференција за медиуми

Read more