Сообраќаен режим за „Скопски маратон 2011“ во недела

Поради одржување на манифестацијата „Скопски Маратон 2011“ на ден 08. 05. 2011 год. (недела) во периодот од 08,00 до 14,00 часот ќе биде променет

Read more

Нови автобуси низ Скопје

Денес на паркингот пред спортскиот центар Борис Трајковски беше претставен првиот кинески двокатен автобус, заедно со уште 17 нископодни автобуси од Украина.

Read more

Зоо Скопје на автобусите на ЈСП

Деновиве низ градот може да се забележат автобуси на Јавното Сообраќајно претпријатие- Скопје (ЈСП), префарбани во егзотични бои со логото на ЈУ Зоолошка градина

Read more