Репертоар на кино Милениум 02-08.01.2020

Репертоар за оваа недела на Градското кино Милениум во ГТЦ за периодот помеѓу 2 и 8 јануари 2020 година…

ЧЕТВРТОК (02.01)
15:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
18:00 – МИНАТИОТ БОЖИЌ (LAST CHRISTMAS)- 103’
20:00- – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
22:30 – ДЕДО И ВНУК- 108’

ПЕТОК (03.01)
15:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
18:00 – МИНАТИОТ БОЖИЌ (LAST CHRISTMAS)- 103’
20:00- – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
22:30 – ДЕДО И ВНУК- 108’

САБОТА (04.01.)
11:00 – СНЕЖНОТО КРАЛСТВО 2 (FROZEN 2)-103’
13:30- МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
15:30 – ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
18:00 – МИНАТИОТ БОЖИЌ (LAST CHRISTMAS)- 103’
20:00- – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
22:30 – ДЕДО И ВНУК- 108’

НЕДЕЛА (05. 01)
11:00 – СНЕЖНОТО КРАЛСТВО 2 (FROZEN 2)-103’
13:30- МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
15:30 – ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
18:00 – МИНАТИОТ БОЖИЌ (LAST CHRISTMAS)- 103’
20:00- – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
22:30 – ДЕДО И ВНУК- 108’

ПОНЕДЕЛНИК (06.01)
НЕРАБОТЕН ДЕН

ВТОРНИК (07.01)
НЕРАБОТЕН ДЕН

СРЕДА (08.01)
15:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
18:00 – МИНАТИОТ БОЖИЌ (LAST CHRISTMAS)- 103’
20:00- – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
22:30 – ДЕДО И ВНУК- 108’

You May Also Like