Неделен репертоар на кино Милениум 26.09-02.10.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 26 септември до 2 октомври 2019 година…

ЧЕТВРТОК (26.09)
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’ -Премиера
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’- Премиера

ПЕТОК (27.09)
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

САБОТА (28.09.)
11:00 – ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
13:00 – ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

НЕДЕЛА (29. 09)
11:00 – ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
13:00 – ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

ПОНЕДЕЛНИК (30.09)
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

ВТОРНИК (01.10)
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

СРЕДА (02.10)
15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ (CHRIS THE SWISS) 90’
17:30 – АД АСТРА (AD ASTRA) -123’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –РАМБО: ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРВ (RAMBO: LAST BLOOD) -101’

You May Also Like