Репертоар на кино Милениум 09-15.01.2020

Неделен репертоар на градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за периодот меѓу 09 и 15 јануари 2020 година…

ЧЕТВРТОК (09.01)
15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

ПЕТОК (10.01)
15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

САБОТА (11.01)
11:00 -МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
13:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

НЕДЕЛА (12. 01)
11:00 -МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
13:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

ПОНЕДЕЛНИК (13.01)
15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

ВТОРНИК (14.01)
15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

СРЕДА (15.01)
15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО НИВО (JUMANJI: THE NEXT LEVEL) -123’
17:30 – ВОЈНА НА SВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР -142’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 – 1917- 119’

You May Also Like