Проекција на краткометражниот филм „И(с)згубени“

Денес (вторник, 28 мај) во Џебното кино во МКЦ – Скопје ќе се одржи проекција на краткометражниот филм „И(с)згубени“ Вечерва (вторник, 28.05.2019) со почеток

Read more