Репертоар на кино Милениум од 05.09 – 11.09.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум за периодот од 5 до 11 септември 2019 година.

ЧЕТВРТОК (05.09)
15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’ -Премиера

ПЕТОК (06.09)
15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

САБОТА (07.09)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:00 – ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
15:00- ДОРА ИСТРАЖУВА –ИЗГУБЕНИОТ ГРАД (DORA AND THE LOST CITY OF GOLD)- 102’
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

НЕДЕЛА (08. 09)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:00 – ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
15:00- ДОРА ИСТРАЖУВА –ИЗГУБЕНИОТ ГРАД (DORA AND THE LOST CITY OF GOLD)- 102’
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

ПОНЕДЕЛНИК (09.09)
15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

ВТОРНИК (10.09)
15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

СРЕДА (11.09)
15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
17:00 – СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’
20:00- ПАДОТ НА АНГЕЛОТ ( ANGEL HAS FALLEN) -118’
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

You May Also Like