Репертоар на кино Милениум 12.09-18.09.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 12 до 18 септември 2019 година…

ЧЕТВРТОК (12.09)
15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

ПЕТОК (13.09)
15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

САБОТА (14.09)
11:00 – ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
13:00 – ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
15:00- ДОРА ИСТРАЖУВА –ИЗГУБЕНИОТ ГРАД (DORA AND THE LOST CITY OF GOLD)- 102’
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

НЕДЕЛА (15. 09)
11:00 – ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
13:00 – ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ 92’ – синхронизиран на македонски
15:00- ДОРА ИСТРАЖУВА –ИЗГУБЕНИОТ ГРАД (DORA AND THE LOST CITY OF GOLD)- 102’
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

ПОНЕДЕЛНИК (16.09)
15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

ВТОРНИК (17.09)
15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

СРЕДА (18.09)
15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA WILLY: PLANETE INCONNUE) 89’ – синхронизиран на македонски
17:30 – ПАДОТ НА АНГЕЛОТ (ANGEL HAS FALLEN) -118’
20:00- ИЗМАМНИЧКИТЕ ОД ВОЛСТРИТ ( HUSTLERS) -110’ -Премиера
22:00 –ТОА: ВТОРО ПОГЛАВЈЕ (IT: CHAPTER TWO) -170’

You May Also Like