Неделен репертоар во кино Милениум од 17 – 23 октомври 2019

Неделен репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот 17 – 23 октомври 2019:

ЧЕТВРТОК (17.10)
15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’ -Премиера
19:00- СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ЏИФОНИ И ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПОБЕДНИЦИТЕ
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’-Премиера

ПЕТОК (18.10)
15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

САБОТА (19.10)
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
15:30- ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

НЕДЕЛА (20. 10)
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
15:30- ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

ПОНЕДЕЛНИК (21.10)
15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL ) 118’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

ВТОРНИК (22.10)
15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL ) 118’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

СРЕДА (23.10) 
15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL ) 118’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 – ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

You May Also Like