Неделен репертоар во кино Милениум од 17 – 23 октомври 2019

Неделен репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот 17 – 23 октомври 2019: ЧЕТВРТОК (17.10) 15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF

Read more

„Врба“ на Манчевски во официјалната програма на Римскиот филмски фестивал

Светската премиера на најновиот игран филм „Врба” на Милчо Манчевски ќе се случи на Филмскиот фестивал во Рим кој се одржува од 17 до

Read more

Неделен репертоар на кино Милениум 26.09-02.10.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 26 септември до 2 октомври 2019 година… ЧЕТВРТОК (26.09) 15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ

Read more

Репертоар на кино „Милениум“ за периодот од 19-25 септември

Во прилог е репертоарот на кино „Милениум“ за периодот од 19 до 25 септември. Од 21 септември (сабота) ќе почне да се прикажува македонскиот

Read more

Репертоар на кино Милениум 12.09-18.09.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 12 до 18 септември 2019 година… ЧЕТВРТОК (12.09) 15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA

Read more

Репертоар на кино Милениум од 05.09 – 11.09.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум за периодот од 5 до 11 септември 2019 година. ЧЕТВРТОК (05.09) 15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ

Read more

„Медена земја“ ќе биде македонски кандидат за Оскар

Филмот „Медена земја“ во режија на Тамара Котевска и Љубомир Стефанов, следната година ќе биде македонскиот кандидат за наградата „Оскар за најдобар долгометражен интернационален

Read more

Репертоар на кино Милениум за 15.08 – 21.08.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар, за периодот од 15 до 21 август 2019 година. ЧЕТВРТОК (15.08)

Read more

Репертоар на кино Милениум 08.08 – 14.08.2019

Тековен кино репертоар во Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 08-14 август 2019 година… ЧЕТВРТОК (08.08) 15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2

Read more

Репертоар во кино Милениум 25.07 – 31.07 2019

Ви го претставуваме тековниот неделен репертоар на Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот помеѓу 25 и 31 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (25.07) 15:00-

Read more