Неделен репертоар во кино Милениум од 31.10 – 06.11 2019

Неделен репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот од 31 октомври до 6 ноември 2019:

ЧЕТВРТОК (31.10)
15:00- МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО – ДВОЈНА БЕЛЈА / DOUBLE TROUBLE 92’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

ПЕТОК (01.11)
15:00- МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО – ДВОЈНА БЕЛЈА
20:00- ВРБА (WILLOW)- 101’ -Премиера
22:00 – ВРБА (WILLOW)-101’

САБОТА (02.11.)
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
17:30 – ВРБА (WILLOW) -101’
20:00- ВРБА (WILLOW) -101’
22:00 – ВРБА (WILLOW) -101’

НЕДЕЛА (03. 11)
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
17:30 – ВРБА (WILLOW) -101’
20:00- ВРБА (WILLOW) -101’
22:00 – ВРБА (WILLOW)- -101’

ПОНЕДЕЛНИК (04.11)
15:00- МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО – ДВОЈНА БЕЛЈА 92’
17:30 – ВРБА (WILLOW) 101’
20:00- ВРБА (WILLOW) 101’
22:00 – ВРБА (WILLOW) 101’

ВТОРНИК (05.11)
15:00- МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО – ДВОЈНА БЕЛЈА
17:30 – ВРБА (WILLOW) 101’
20:00- ВРБА (WILLOW) 101’
22:00 – ВРБА (WILLOW) 101’

СРЕДА (06.11)
15:00- МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО – ДВОЈНА БЕЛЈА
17:30 – ВРБА (WILLOW) 101’
20:00- ВРБА (WILLOW) 101’
22:00 – ВРБА (WILLOW) 101’

You May Also Like