Репертоар на кино Милениум 23-29.01.2020

Тековен неделен репертоар во градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот меѓу 23 и 29 јануари 2020 година…

ЧЕТВРТОК (23.01)
15:00- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

ПЕТОК (24.01)
15:00- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

САБОТА (25.01.):
11:00 -МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
13:30- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

НЕДЕЛА (26. 01):
11:00 -МАСКИРАНИ ШПИОНИ (SPIES IN DISGUISE) – 101’
13:30- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

ПОНЕДЕЛНИК (27.01):
15:00- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

ВТОРНИК (28.01)
15:00- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

СРЕДА (29.01)
15:00- ДУЛИТЛ (DOLLITLE) -106’
17:30 – МАЛИТЕ ЖЕНИ (LITTLE WOMEN) -135’
20:00 –МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)-85’
22:00 –ЛОШИ МОМЦИ ЗАСЕКОГАШ (BAD BOYS FOR LIFE)-124’

You May Also Like