Објектот на велешката библиотека ќе се пренамени во Младински мултимедијален центар

Зградата на локалната библиотека „Гоце Делчев“, општина Велес планира да ја пренамени во Младински мултимедијален креативен центар. Како што најави градоначалникот Аце Коцевски, оваа

Read more

Распоред на настани во Национална галерија на Македонија за месец мај

Распоредот на изложби во Националната галерија на Македонија за месец мај 2011 година. Мала станица: 20.04. – 08.05.2011 Александар Зафировски слики и цртежи –

Read more

IV Младински пролетен салон од утре во Мала станица

На 6 мај 2011 година (петок), во 20 часот, во Мултимедијалниот центар Мала станица, во организација на Националната галерија на Македонија, ќе се отвори

Read more