Објектот на велешката библиотека ќе се пренамени во Младински мултимедијален центар

Зградата на локалната библиотека „Гоце Делчев“, општина Велес планира да ја пренамени во Младински мултимедијален креативен центар. Како што најави градоначалникот Аце Коцевски, оваа

Read more