Подготовките за Скопскиот маратон 2011 започнаа

Викендов  на улиците во Прага (Чешка), се трча полумаратонот, на којшто учествува и нашиот најдобро пласиран македонски натпреварувач на минатогодишната полумаратонска трка, во рамките

Read more