Последни подготовки пред престојниот Скопски маратон

Утре (петок), 06.05.2011 година, во 11 часот, во Салата за состаноци на кабинетот на градоначалникот на Град Скопје, ќе се одржи конференција за медиуми

Read more

Викендов 43-тиот ИКАС, кајак на Матка

По повод одржувањето на традиционалниот 43-ти илинденски кајак слалом ИКАС , во Агенцијата за млади и спорт се одржа прес – конференција на која

Read more