Александар гордо исправен во центарот на Скопје (фото и видео)

Утрово на плоштадот Македонија илјадници Скопјани го дочекаа Александар. По еднонеделното склопување на истиот, грандиозниот споменик осамна на врвот на 15 метарскиот постамент.

Read more

Фото: Александар на плоштад Македонија

Само неколку дена по пристигнувањето на  споменикот на Александар Македонски на Букефал, елементите се споени, а тој гордо доминирана плоштадот Македонија. Се очекува во

Read more

Александар Македонски

Во текот на денешниот ден по социјалните мрежи се појави слика на споменик на Александар Македонски кој треба да го краси плоштадот Македонија во

Read more

Заврши „Валентин за Трифун“

И официјално заврши четири дневното чествување на двата празници Свети Трифун и Свети Валентин

Read more