Александар гордо исправен во центарот на Скопје (фото и видео)

Утрово на плоштадот Македонија илјадници Скопјани го дочекаа Александар. По еднонеделното склопување на истиот, грандиозниот споменик осамна на врвот на 15 метарскиот постамент.

Read more

Фото: Александар на плоштад Македонија

Само неколку дена по пристигнувањето на  споменикот на Александар Македонски на Букефал, елементите се споени, а тој гордо доминирана плоштадот Македонија. Се очекува во

Read more