Фото: Александар на плоштад Македонија

Само неколку дена по пристигнувањето на  споменикот на Александар Македонски на Букефал, елементите се споени, а тој гордо доминирана плоштадот Македонија. Се очекува во наредните денови да се продолжи со работата, за финиширање на фонтаната. Погледнете ги фотографиите.


You May Also Like