Александар Македонски

Во текот на денешниот ден по социјалните мрежи се појави слика на споменик на Александар Македонски кој треба да го краси плоштадот Македонија во Скопје. Монументално дело, со грандиозна големина. Погледнете!

Еве го и видеото со визуелизацијата на споменикот и фонтаната по неговото поставување, со се сите пропратни елементи.You May Also Like