Подигнување на јавната свест за правата на лицата со посебни потреби

Вчера (четврток, 20 септември, 2012 година) на Плоштадот Македонија, се реализираше Мултимедијален настан за подигнување на јавната свест за промоција на еднакви права на

Read more

Фото: Александар на плоштад Македонија

Само неколку дена по пристигнувањето на  споменикот на Александар Македонски на Букефал, елементите се споени, а тој гордо доминирана плоштадот Македонија. Се очекува во

Read more