Летен Академски Курс на БЕСТ Скопје, повторно и ова лето, по 17-ти пат

Летен Академски Курс (ЛАК) – организиран од страна на БЕСТ-Скопје повторно ова лето, по 17-ти пат! Можноста за образовно надоградување и културен развој е

Read more

Прв Симпозиум за образование организиран од БЕСТ Скопје

Студентите ќе имаат можност да го прошират ствоето знаење, искажат ствоето мислење и  да дискутираат на актуелни теми поврзани со СТЕМ образобанието. Продуктивно лето

Read more

Ново издание на Job Fair на Бест Скопје – Чекор поблиску до твојата кариера

Петнаесет години успешна соработка со најуспешните компании во нашата земја како и нивно поврзување со најдобрите студенти од техничките факултети. Бордот на Европски Студенти

Read more

БЕСТ Скопје регрутира нови членови

Промотивен текст за регрутација на нови членови на студентската организација БЕСТ Скопје. Искористете ја можноста да научите нешто повеќе, да стекнете нови пријателства, го

Read more

Десетто издание на инженерскиот натпревар EBEC во организација на БЕСТ – Скопје

Борд на Европски Студенти по Технологија – БЕСТ Скопје го најавува десеттото јубилејно здание на најголемиот европски инженерски натпревар – EBEC, кое оваа година

Read more

БЕСТ Скопје регрутира нови членови

Зарем не би било убаво академската година да ја започнеш МОТИВИРАН, ИСПОЛНЕТ и ПОДГОТВЕН за секој нареден прeдизвик? Студенските денови се дел од животот

Read more

БЕСТ со “Запали ја светилката, пронајди решение!” по четврти пат

Под мотото “Запали ја светилката, пронајди решение!”, по четврти пат БЕСТ Скопје го организира инженерскиот натпревар EBEC (European BEST Engineering Competition). Натпреварот оваа година

Read more