БЕСТ Скопје регрутира нови членови

Промотивен текст за регрутација на нови членови на студентската организација БЕСТ Скопје. Искористете ја можноста да научите нешто повеќе, да стекнете нови пријателства, го

Read more

БЕСТ Скопје регрутира нови членови

Зарем не би било убаво академската година да ја започнеш МОТИВИРАН, ИСПОЛНЕТ и ПОДГОТВЕН за секој нареден прeдизвик? Студенските денови се дел од животот

Read more