БЕСТ Скопје регрутира нови членови

Промотивен текст за регрутација на нови членови на студентската организација БЕСТ Скопје. Искористете ја можноста да научите нешто повеќе, да стекнете нови пријателства, го исполните вашето слободно време и патувате низ Европа.

Имате ли желба да го променeте вашето секојдневие? Спремни ли сте да преминете на наредното ниво од вашиот студентски живот? Доколку сте подготвени за нови предизвици, но и да се надоградите како личност сега е вистинската шанса!

БЕСТ Скопје ве поканува на информативниот состанок за нови членови на 27 февруари 2019 во амфитеатарот на ФЕИТ/МФС.

Не сте слушнале за БЕСТ Скопје?

Ова се неколку интересни факти:

● БЕСТ e интернационална непрофитна, неполитичка студенска организација предводена од студенти низ цела Европа, која постои уште од 1989 година.

● БЕСТ ги развива студентите во 34 земји и на 97 универзитети.

● Нашата локална група БЕСТ Скопје континуирано се труди да го подобри квалитетот на студенскиот развој и образование веќе 17 години.

Како ја остваруваме нашата цел?

Пред се преку нашите вредности: пријателство, флексибилност, учење, забава и континуирано подобрување.

Но најмногу од се преку нашите сервиси и проекти кои успешно ги организираме во текот на овие години: инженерскиот натпревар ЕВЕС, саемот за вработување и кариера Job Fair, академски курсеви, мотивациски викенди, симпозиуми за образование и локални настани за образование.

Дознај повеќе за нас и твоите можности на информативниот состанок за нови членови кој ќе се одржи во среда (27.02.2019) 20:00 во амфитеатарот на ФЕИТ/МФС.

За повеќе информации посети ги Фејсбук и Инстаграм страниците на БЕСТ Скопје.

You May Also Like