Летен Академски Курс на БЕСТ Скопје, повторно и ова лето, по 17-ти пат

Летен Академски Курс (ЛАК) – организиран од страна на БЕСТ-Скопје повторно ова лето, по 17-ти пат! Можноста за образовно надоградување и културен развој е

Read more

Прв Симпозиум за образование организиран од БЕСТ Скопје

Студентите ќе имаат можност да го прошират ствоето знаење, искажат ствоето мислење и  да дискутираат на актуелни теми поврзани со СТЕМ образобанието. Продуктивно лето

Read more

Вкупно 120 инженери од цела Европа вo трка за титулата БЕСТ

EBEC финалето е најграндиозниот дел од Европските натпревари организирани од БЕСТ низ цела Европа, а оваа година се одржува неговото 5-то издание. Денес, инженерските

Read more

БЕСТ со “Запали ја светилката, пронајди решение!” по четврти пат

Под мотото “Запали ја светилката, пронајди решение!”, по четврти пат БЕСТ Скопје го организира инженерскиот натпревар EBEC (European BEST Engineering Competition). Натпреварот оваа година

Read more

Студентски семинар за маркетинг и PR

Студентската организација Борд на европски студенти по технологија (БЕСТ) – Скопје, оваа година за прв пат ќе го организира меѓународниот семинар за маркетинг и

Read more