Ново издание на Job Fair на Бест Скопје – Чекор поблиску до твојата кариера

Петнаесет години успешна соработка со најуспешните компании во нашата земја како и нивно поврзување со најдобрите студенти од техничките факултети. Бордот на Европски Студенти

Read more