Репертоар на Драмски театар 27.2. – 5.3.2023

На сцената на Драмскиот театар Скопје во периодот од 27.2.2023 до 5.3.2023 година, ќе можете да ги погледнете следните претстави:

ден и час: 2.3.2023 (четврток) | 20:00
претстава: ДИШИ (мала сцена)

Играат: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски
автор: Данкан Мекмилан
режија: Димче Николовски

ден и час: 4.3.2023 (сабота) | 20:00
претстава: MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

Играат: Биљана Драгиќевиќ Паројковска, Јелена Жугиќ, Софија Куновска, Соња Стамболџиоска, Ана Димитрова, Мето Јовановски, Драган Спасов Дац, Игор Ангелов, Златко Митрески, Стефан Вујисиќ, Дамјан Цветановски, Саша Димитриевска
автор: Горан Стефановски
режија: Бранислав Миќуновиќ

You May Also Like