Репертоар на Драмски театар Скопје 9-15.12.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 9.12.2019 до 15.12.2019 ќе можете да ги погледнете претставите:

ден и час: 13.12.2019 (петок) | 20:00
претстава: ПАНТАГЛЕЗ
играат: Зоран Љутков, Соња Стамболџиоска, Стефан Вујисиќ, Димитрија Доксевски, Златко Митрески, Александар Степанулески, Дамјан Цветановски, Лазе Манасковски, Игор Георгиев, Предраг Павловски, Филип Трајковиќ, Жарко Јовановиќ, Симон Манасковски, Стефан Петровски и Никола Ристески
автор: Мишел Де Гелдерод
режија: Владимир милчин
ден и час: 14.12.2019 (сабота) | 20.00
претстава: ЛУДИ ЗА ЉУБОВ
играат: Јана Стојановска, Благица Димитровска, Филип Трајковиќ, Анастас Тановски, Кристијан Светиев
автор: Сем Шепард
режија: Деан Дамјановски

You May Also Like