Репертоар на Драмски театар 10 -16.2.2020

На сцената на Драмскиот театар Скопје ќе може да ги погледнете следните претстави од 10.2.2020 до 16.2.2020 :

ден и час: 14.2.2020 (петок) | 20:00

претстава: МОЈОТ МАЖ – ПРЕТПРЕМИЕРА

играат: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиева, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева – Вељиќ
автор: Румена Бужаровска
режија: Нела Витошевиќ

ден и час: 15.2.2020 (петок) | 20:00

претстава: МОЈОТ МАЖ – ПРЕМИЕРА

играат: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиева, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева – Вељиќ
автор: Румена Бужаровска
режија: Нела Витошевиќ

You May Also Like