Стенд ап со Марјан Ѓорѓиевски

Предновогодишното стенд ап шоу на Марјан Георгиевски вечерва (среда, 26 декември) во Џубокс. Патување низ деветте круга на пеколниот хумор, со кое ќе добиеме

Read more

Stand-up комедија во Џубокс

Вечерва (среда, 1 февруари 2012 година) во Џубокс добивате две незаборавни возења со само еден билет. Актерот Бојан Велевски и авторот на „Ај сечи

Read more

„Пијаници“ – Марјан Георгиевски

Пиењето кај нас претставува национален спорт, со кој не треба да се гордееме. Марјан пластично ни долувува што се’ се случува кога алкохолот ќе

Read more

„Кафана је моја судбина“

Серијалот на одлични хумористични видеа во Марјан Ѓорѓиевски продолжува. На ред за обработка како тема се кафаните. Да проследиме што има Марјан да ни

Read more

Богаташи

Уште една епизода од серијалот на Марјан Ѓорѓиевски. Битолски хумор привлечен за сите вкусови, иронизирање на секојдневието, со одлична глума и ведар дух во

Read more

Комшиски муабети

Уште едно генијално продолжение на серијалот со хумористични видеа на Марјан Ѓорѓиевски. Кој е од Битола, веднаш ќе се најде во видеово, иако сигурни

Read more

Студенти со Марјан Ѓорѓиевски

Уште едно видео од серијалот на битолскиот комичар Марјан Ѓорѓиевски. Овој пат темата е студенти. Погледнете како тоа изгледаат студентите низ призмата на овој

Read more