„Кафана је моја судбина“

Серијалот на одлични хумористични видеа во Марјан Ѓорѓиевски продолжува. На ред за обработка како тема се кафаните. Да проследиме што има Марјан да ни каже за и околу кафаните – Битола стајл! 😉You May Also Like