Здрава храна – Идиотека

Охриѓанецот Никола Тодороски уште еднаш не смее до солзи. Иронија за се она што се нарекува здрава исхрана. Читајте, информирајте се, но не сфаќајте се здраво за готово, сепак се само списанија, нели?! 🙂

You May Also Like