Stand-up комедија во Џубокс

Вечерва (среда, 1 февруари 2012 година) во Џубокс добивате две незаборавни возења со само еден билет. Актерот Бојан Велевски и авторот на „Ај сечи

Read more

Бојан Велевски: Културата претставува начин на однесување на луѓето, според општествено прифатени стандарди

Интервју со Бојан Велевски, ново лице на Stand up сцената. Mладиот македонски актер Бојан Велевски, пред десетина години беше попознат како Ице од „Наше

Read more