Богаташи

Уште една епизода од серијалот на Марјан Ѓорѓиевски. Битолски хумор привлечен за сите вкусови, иронизирање на секојдневието, со одлична глума и ведар дух во

Read more

Комшиски муабети

Уште едно генијално продолжение на серијалот со хумористични видеа на Марјан Ѓорѓиевски. Кој е од Битола, веднаш ќе се најде во видеово, иако сигурни

Read more

Студенти со Марјан Ѓорѓиевски

Уште едно видео од серијалот на битолскиот комичар Марјан Ѓорѓиевски. Овој пат темата е студенти. Погледнете како тоа изгледаат студентите низ призмата на овој

Read more