Стенд ап со Марјан Ѓорѓиевски

Предновогодишното стенд ап шоу на Марјан Георгиевски вечерва (среда, 26 декември) во Џубокс. Патување низ деветте круга на пеколниот хумор, со кое ќе добиеме

Read more

Stand-up комедија во Џубокс

Вечерва (среда, 1 февруари 2012 година) во Џубокс добивате две незаборавни возења со само еден билет. Актерот Бојан Велевски и авторот на „Ај сечи

Read more