Идиотека – Да се изгубиш?!

Второто продолжение од серијалот на охриѓанецот Никола Тодороски. По неговото прво парче од серијалот наречен Идиотека, и епизодата поврзана со кршењето на табуата, ни објаснува што значи да се биде изгубен!

Уживајте и споделете го вашето мислење! 😉

You May Also Like