Студенти со Марјан Ѓорѓиевски

Уште едно видео од серијалот на битолскиот комичар Марјан Ѓорѓиевски. Овој пат темата е студенти. Погледнете како тоа изгледаат студентите низ призмата на овој артист и уживајте.You May Also Like