Богаташи

Уште една епизода од серијалот на Марјан Ѓорѓиевски. Битолски хумор привлечен за сите вкусови, иронизирање на секојдневието, со одлична глума и ведар дух во

Read more

Комшиски муабети

Уште едно генијално продолжение на серијалот со хумористични видеа на Марјан Ѓорѓиевски. Кој е од Битола, веднаш ќе се најде во видеово, иако сигурни

Read more

Иронија кон современото живеење и технологијата

Како Англичанците со еден суптилен хумор го исмеваат човечкиот фанатизам кон современите технолошки трендови и опсесијата постојано да се пратат најновите продукти. На клипов

Read more