Богаташи

Уште една епизода од серијалот на Марјан Ѓорѓиевски. Битолски хумор привлечен за сите вкусови, иронизирање на секојдневието, со одлична глума и ведар дух во начинот на кој го носи. Уживајте!

You May Also Like