Тековни поставки во Националната галерија на Македонија

Распоредот на изложби кои се во тек во Националната галерија на Македонија :

Мала станица:

– Арт И.Н.С.Т.И.Т.У.Т.  „Тацтица Институтионалис“
– Ива Димановска „Галактички пејзажи“

Даут пашин амам:

– Јубилејна изложба „110 години од раѓањето на Лазар Личеноски“

Чифте амам:

–  Студентска изложба на графики „Драгутин Аврамовски – Гуте”.

You May Also Like