Николас Алтстает, Џафер Џафери и Хозе Галардо на „Охридско лето“

Концертот ќе се одржи вечерва (среда, 31 јули) во катедралната црква „Света Софија“ со почеток во стандардниот термин од 21:00 часот. Вечерва (среда, 31

Read more