Александар Гиднин вечерва во Света Софија во Охрид

Александар Гиндин е еден од највпечатливите руски пијанисти на денешницата. Отскочницата за неговата брилијантна кариера стана успех на реномираниот конкурс „Чајковски“ во 1994 година

Read more