Кенијските марантонци најдобри на 5-тиот Скопски маратон

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, од пред Плоштадот Македонија, го означи стартот на полумаратонската и маратонската трка што се одржа вчера,

Read more