Изложба на „Остен“ за 50 години Светска галерија на карикатури

Во Чифте амам вечерва (четврток, 22 ноември) од 19 часот ќе бидат отворени ретроспективна изложба „50 години Светска галерија на карикатури (1969-2019)” и изложба

Read more

Дар Мар со Првоаприлска порака

Првоаприлско обраќање до Македонската и меѓународната јавност на изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА ХА ХА!“, во Остен галерија на 1 Април – Ден на шегата, од

Read more