Дар Мар со Првоаприлска порака

Првоаприлско обраќање до Македонската и меѓународната јавност на изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА ХА ХА!“, во Остен галерија на 1 Април – Ден на шегата, од

Read more

Прес конференција за изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА,ХА,ХА!“

Во галеријата Остен, на 31 март 2011 г. (четврток) во 12 часот, ќе се одржи прес конференција за изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА, ХА , ХА!“

Read more