Дар Мар со Првоаприлска порака

Првоаприлско обраќање до Македонската и меѓународната јавност на изложбата „ПРВОАПРИЛСКИ ХА ХА ХА!“, во Остен галерија на 1 Април – Ден на шегата, од

Read more