„Остен биенале на цртеж Скопје 2020“ завршни настани во Мала станица

Од денес, 18 февруари до 18 март 2021 (секој ден, освен понеделник, од 10-18 часот), во Националната галерија на Македонија – мултимедијален центар „Мала

Read more

Изложба на „Остен“ за 50 години Светска галерија на карикатури

Во Чифте амам вечерва (четврток, 22 ноември) од 19 часот ќе бидат отворени ретроспективна изложба „50 години Светска галерија на карикатури (1969-2019)” и изложба

Read more