Конкурс „Поезија во глувата соба“

„Поезија во глувата соба“ е конкурс за избор на најдобар млад поет – дебитант што го распишува Студент ФМ 92.9 радиото на Универзитетот „Свети

Read more

Резултати од конкурсот „Поезија во глувата соба“ на Студент ФМ 92.9

Билјана Димко, Адријана Стамболиска, Панче Ковачовски и Богољуб Адамов – се четворицата најдобри поети на првиот конкурс „Поезија во глувата соба“ на СТУДЕНТ ФМ

Read more

Предновогодишна забава на Студент FM 92,9 во Кензо Танге

Предновогодишна забава на Студент FM 92,9 – Универзитетско радио на УКИМ, утре вечер (четврток, 22 декември 2011 година) со почеток во 20:30 часот во

Read more

Понеделнички хип хоп на Студент ФМ 92.9

Вечерва, како и секој понеделник на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, можете да уживате во два часа квалитетен хип хоп. Точно

Read more

Студент ФМ 92.9 @ кафе „Дома“ | Лекција #5 – Dubstep

Студент ФМ 92.9 продолжува со неделните лекции по свежа и модерна музика во кафе “Дома”   на улица Ленинова, во Дебар Маало. Оваа среда следи:

Read more

Екипата од Студент ФМ 92.9 вечерва во кафе Дома

Екипата на Студент ФМ 92.9 продолжува со музичките лекции во кафе бар Дома (улица Ленинова). Оваа среда (18.05.2011), со почеток во 21:00 часот, па

Read more

Хип хоп на Студент ФМ 92.9

Вечерва, како и секој понеделник на фрекфенцијата на Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, можете да ја слушнете емисијата за хип хоп Академски граѓанин,

Read more