Предновогодишна забава на Студент FM 92,9 во Кензо Танге

Предновогодишна забава на Студент FM 92,9 – Универзитетско радио на УКИМ, утре вечер (четврток, 22 декември 2011 година) со почеток во 20:30 часот во ноќниот клуб Кензо Танге (екс Динамик) под Железничката станица во Скопје.

Ќе настапуваат DJ Babba, Лабаво Лавабо, DJ Irie Scratch и за крај, со настап во живо младите хип хоп надежи Арди и Тракер. Влезот за забавата е слободен.

Журкајте се заедно со екипата од Студент ФМ 92,9 и секако, слушајте радио.

You May Also Like