Познати победниците на Конкурсот „Поезија во глувата соба“

Костадин Ѓероски, Ѓорѓе Јовановиќ и Марија Панева  се тројцата победници на Конкурсот „Поезија во глувата соба“ што го распишува Универзитетското радио на УКИМ –

Read more

Студент ФМ 92.9 @ кафе „Дома“ | Лекција #5 – Dubstep

Студент ФМ 92.9 продолжува со неделните лекции по свежа и модерна музика во кафе “Дома”   на улица Ленинова, во Дебар Маало. Оваа среда следи:

Read more

Студент ФМ 92.9 – on line со стриминг

Студент ФМ 92.9 – Универзитетско радио, радиото во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од пред неколку дена е достапно и on line

Read more